GYIK

Hogyan léphet kapcsolatba csapatunkkal?

Semmi sem könnyebb, mint kapcsolatba lépni velünk. Csak töltse ki az űrlapot a kapcsolat oldalon.

Hogyan fizethetek ki a vezetői engedély megvásárlására ezen a webhelyen?

A fizetés sokféle módon történhet. Számos fizetési módot fognak felajánlani az ügyfélnek, és az ő feladata lesz kiválasztani azt, amelyik számára a legjobb lesz, attól függően, hogy van-e lakása, felszerelése, sőt az anonimitás mértéke, amelyet a tranzakcióhoz akar kötni. Egyes ügyfelek szívesen fizetnek a bitcoinokkal.

Mennyibe kerül a járművezetői engedély?

Önnek csak 850 euróból kell indulnia, hogy megvásárolja a járművezetői engedélyt ezen az oldalon. A többszörös megrendelések és a vezetői engedélyek bizonyos kategóriáinak esetében az árak sokkal jelentősebbek lehetnek.

Melyek a járművezetői engedély kategóriái ezen az oldalon?

Itt megadjuk a kívánt vezetői engedély kategóriáját. Olvassa el az Ön országában érvényes vezetői engedély kategóriákról szóló cikkünket.

Regisztrált-e a megvásárolt dokumentum?

Igen, persze, hogy az ezen a webhelyen megadott összes vezetői engedélyt kategóriáktól függetlenül regisztráltuk az állami adatbázisokban, akár a kapcsolattartóink vagy a hackereink révén, akik korlátlan hozzáféréssel rendelkeznek azokhoz az adatbázisokhoz, amelyekben a járművezetői engedélyeket regisztrálták. Ez összhangban van a rendszer politikájával.

Milyen eszközökkel küldhetünk dokumentumokat

Általában dokumentumokat küldünk ügyfeleinknek a választott árutovábbítási ügynökségeken keresztül. Általában a DHL szolgáltatásait használjuk.

Hogyan küldjük el az elküldött dokumentumot?

Az elküldött dokumentumot az otthonába küldi. Szóval, otthonról rendelje meg, és diszkrét intézkedésekkel szállítsa meg otthonába, biztonságos és bizalmas.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

Mennyi ideig tart a koncepciótól kezdve a dokumentum vevő általi kézhezvételétől?

Attól a pillanattól kezdve, hogy megrendeli a dokumentumot és kifizeti a megfelelő díjakat, négy napon belül megkapja a dokumentumot.

Megköveteli-e az engedély megszerzését

Természetesen nem. Javasoljuk azonban, hogy ügyfeleink komolyan megtanulják a vezetést, nehogy az általunk veszélyeztetett munkát elvégezzük.

A megvásárolt licenc valódi?

Sokan, akik a szolgáltatásainkból profitáltak, ezt tanúsítják. Soha nem ártottak sem a rendőrség, sem bárki más, mert az általunk kínált dokumentum egyszerűen hiteles és törvényes. Soha nem fog aggódni, ha birtokában vagy.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …