Hogyan lehet legyőzni a vezetői engedély vizsgálat során az éles fordulás nehézségeit?

Vásárlás vezetői engedély

Általában Európában az iskolai vizsgák során a jelöltek egyik legnagyobb nehézsége az éles irányú vezetés mestere. Ez sokszor elveszíti a gyakorlati vizsga során sok pontot.

Természetesen előre kell gondolnunk, mikor megfordulsz, miközben úgy gondolod, hogy mindig odafigyelsz arra a irányba, ahová el akarsz menni, és ezeknek a pontoknak a szigorú tiszteletben tartása mellett …

A görbe előtt, amely a vezető előtt van …

A biztonságos vezetésnek a vezetési teszt során jó vezetési körülmények között történő vontatásával történő elindítása érdekében erősen ajánlott a forduló előtt előre és a fékezést végezni, amennyiben az első kerekek egyenesen vannak.

Miért kell lassítani ezt a görbét megelőzően?

Visszatérve a fizikaosztályunkhoz, lassítsuk a centrifugális erőt (a kör közepén elmozduló erőt), amely lecsökkenti a járművet. Ha nem lassul eléggé, a gumiabroncs tapadása nem elegendő, és a jármű csúszhat.

A görbe maga

Kerülje el a fékezést, mert a jármű elejére történő terhelés csökkenést okoz az autó hátulján, ami növeli a csúszás veszélyét.

Kiderült

Csak akkor gyorsítsa fel, ha a jármű első kereke egyenesen van. A gyorsulás erejének arányosnak kell lennie a kormánykerék szögével, ezért fokozatosan fel kell gyorsítani a menet végénél.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

Mi történik, ha túl gyorsan érkezik egy sorra?

Ha túl hirtelen megérkezik a körbe, kényszeríti a kemény fékezést, és ebben az esetben nagy tömegátadás történik. Ez az autó tömegátvitel a hátsó tengelyen feltölti és csökkenti a hátsó gumiabroncsok fogását, azzal a kockázattal, hogy túlfutónak nevezik.

Ha az autó hátulja, akkor ne pánikoljon a megoldás.

Távolítsa el az autó egyensúlyát, nézze meg, hová akar menni, és nem, ahol félsz menni. Nézd meg a helyes irányt, és minden természetesen történik.

Mi történik, ha viszont, túl gyorsulsz?

Ha a fordulóban túl keményen felgyorsul, hátulról tömegközlekedés történik, amely az első kerekeket feltölti. Ez a tömegátadás alulkormányzót okoz (egy másik fordulattal általában nem kívánatos), sőt, az első kerekek tapadásának csökkenése, az irányított teljesítmény csökken.

Ennek orvoslása érdekében fokozatosan lassuljon és ne irányítsa túl. Éppen ellenkezőleg, csomagolja ki. A lassítás újratölti az első tengelyt, és visszaállítja az irányt az első kerekekre.

Az érzékelés nem azonos a sebességgel

A vezetőnek mindig a sebesség és a hajtás biztonságát kell kiemelten kezelnie a forgalmi előírásoknak megfelelően. A sebesség nem feltétlenül érezni fogja a vezetési élményeket.

Tartsuk ezeket az ötleteket, és nem fogunk pontot szerezni semmiben a vezetői engedélyvizsgákban, mivel ezek a gyakran nagyon szubjektív oktatók néha elfelejtik figyelembe venni a stressz tényezőt a vizsgákon.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *