A niche, a legnagyobb rémálom a tanuló vezetők és a vezetői engedély kérelmezők számára

Vásárlás vezetői engedély

A rettegett teszt, beleértve a vezetői engedélyt, de egy lambda motoros életében is, a fülke puszta formalitássá válhat. A nyugalom fenntartásának feltétele, és lépésről lépésre végezze el a műveletet.

Készíts egy fülkét a járművezetői engedélyhez

A niche az egyik legféltettebb pillanat a vezetői engedély vizsgán. Azonban ez nem kötelező, de ez az egyik olyan manőver, amelyet az elbírálók ajánlhatnak (egyenes vonalú, lekerekített vagy szögletes fordított, harckocsis, cobos vagy fél fordulós). Ne habozzon elvenni az idődet, a licence vizsgálatánál nincs időzítés. Ezért győződjön meg róla, hogy a fülke megkezdése előtt nézze meg a környezetet (esetleges gyalogosok, utcai bútorok …). Ha rosszul foglalkozik, ne habozzon újra elindulni, megengedhető, és jobb, ha kétszer veszi azt, jelezve a vizsgáztatónak, hogy ítélje meg a helyzetet, nem pedig megakadályozza, hogy olyan manővert hajtson végre, amely lehetetlenné vagy nagyon nehézzé vált. nehéz elérni.

Tegyen egy rést: jelentést!

Minden útszituációban a nyugalom tartása a legjobb tanácsadás. A rés jó példa. Ne habozzon kikapcsolni a rádiót, mély lélegzetet venni, és kérjen egy kis csendet a gyerekeknek. Ami az érthetetlen motorizmust illeti, aki mögötted húzódik, készítsen absztrakciót. Másrészről, a niche futtatásának szándékának világosnak kell lennie. Jelezze, ha a parkolóhelyet elhaladja, mielőtt villogni kezd. Ez így van, hogy a következő járműnek mozgásteret biztosítson.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

Három lépésben egyszerűen készítsen egy rést

  • Ahhoz, hogy sikerüljön a fülke, fontos, hogy a jármű elején helyezze el helyesen a manővert. Általában a külső tükörnek összhangban kell lennie a jármű első ajtó és hátsó ajtajával, amely mögött parkolni szeretne. Mindeközben párhuzamos marad.
  • Fordítsa hátra és irányítsa a kerekeket a járdára. Ha rosszul ítélte meg a helyet, ne habozzon megismételni ezt a lépést.
  • Ezután, ha a jármű hátsó kereke körülbelül harminc centiméterre van a járdától, teljesen ellensúlyozza. Ha túl korán van, akkor a gépkocsi elé kerülhet. Ha túl késő, akkor a járdára ragad. Ismét ne habozzon megismételni a manővert. Jobb, mint egy jármű, amely átmegy az úton.
  • Miután megfelelően be volt kapcsolva, igyekezzen ugyanazt a távolságot adni mindkét körülöttünk lévő járműnek.

Készíts egy fülkét a bal oldalon

A bal oldali ablak bonyolult lehet, mert a tartózkodási helye miatt úgy érzi, hogy kevesebb helyed van. Az is kevésbé gyakori, mert gyakran a parkolóhelyek az út jobb oldalán találhatók. De egy egyirányú utca esetében előfordulhat, hogy balra kell elhelyeznie a fülkét, hogy parkolhasson.

 

  • Helyezze az autóját párhuzamosan a parkoló járműbe.
  • Ellenőrizze autójának környezetét (gyalogosok, kétkerekűek, egyéb felhasználók).
  • Fordítsa el óvatosan (csak csúszáspontot), amíg a hátsó üléstengely a járművek végét el nem múlik.
  • Ellenőrzés, amikor a bal oldali tükör a parkoló jármű végére ér.
  • Mindössze annyit kell tennie, hogy az autó elöl és hátul elegendő hely legyen.

Segít a rést kialakítani

Az autógyártók számos újítást hoztak létre, hogy segítsenek az autósok felismerni résüket. A hátramenet radar hangos figyelmeztetéseket produkál, amelyek fokozódnak, amikor a jármű megközelíti az akadályt. A hátrameneti kamera közvetlenül a gépkocsi mögött található képből áll. Végül, a már nem egyszerű felszerelést biztosító parkolóhely elég helyet foglal el. Ezután a fedélzeti számítógép megmondja, mikor térjen vissza, és a kormányoszlop önműködően irányítja a kormányzást és az ellenirányítást … A nyílás sokkal könnyebbé válik … legalábbis normális esetben.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *